Κατηγορίες

0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

Αποτελέσματα 49 - 60 από 68

ÖKO Original Advanced Filtration Bottles

Μπουκάλι φιλτραρίσματος της ÖKO Original βασισμένο σε τεχνολογία της NASA. Ο καλύτερος φίλος στη βόλτα μας, στις αθλητικές δραστηριότητες, στο τζοκινγκ, στην ορειβασία και , τέλος το σημαντικότερο, στο σχολείο. Περιλαμβάνεται το ανταλλακτικό ÖKO level-2.

26,50 €
Τιμή / Κιλά :
Color
Size

ÖKO ODYSSEY ΠΑΓΟΥΡΙ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΚΟ & SOS

Μπουκάλι φιλτραρίσματος Το ÖKO Odyssey ™ είναι το μόνο εργαλείο επιβίωσης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε καθαρό νερό, φαγητό, φως και ένα φάρο έκτακτης(SOS) ανάγκης όλα σε ένα.

44,90 €
Τιμή / Κιλά :

ÖKO Original ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΌ ΦΊΛΤΡΟ level 2

Το ανταλλακτικό ÖKO Level-2, αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA και χρησιμοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Με απλά λόγια, είναι η πλέον σύγχρονη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού. Είναι τόσο "δυνατό" που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και κόκα κόλα σε νερό, τη λάσπη σε πόσιμο.

12,50 €
Τιμή / Κιλά :

Συσκευή Φιλτραρίσματος Άνω Πάγκου DELUXE

Συσκευή φίλτρου νερού άνω του πάγκου Deluxe καμπάνα λευκή. Τοποθετείται δίπλα από τον νεροχύτη και συνδέεται σε κανονική και σε θερμομεικτική βρύση. Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση του φίλτρου είναι πολύ απλή, καθιστώντας το Φίλτρο άνω πάγκου μια φορητή λύση φίλτρανσης νερού.

65,00 €
Τιμή / Κιλά :

Φίλτρο νερού άνω πάγκου Doulton FILTADAP RED-BROWN

Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου Doulton FILTADAP RED BROWN με Ανταλλακτικό M12 BIOTECT 0,2 μm. Κατασκευάζεται στην Αγγλία. Ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν χρώμα στον πάγκο τους και παράλληλα μια πρακτική και πολύ εύκολη στην τοποθέτηση συσκευή φίλτρου νερού.

114,90 €
Τιμή / Κιλά :

Ανταλλακτικό Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα American Carbon Block SD+ 1.0μm (MADE IN USA)

Ανταλλακτικό Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα American Carbon Block SD+ 1.0μm (MADE IN USA)Το φίλτρο SD+ είναι ένα ισχυρό 10"φυσίγγιο φίλτρου για οικιακά αλλά και για επαγγελματικά συστήματα επεξεργασίας νερού.Το Φίλτρο SD+ Κατασκευάζεται στην Αμερική από την εταιρία American Carbon Block

35,00 €
Τιμή / Κιλά :

HIP DUO ΜΕ ΒΡΥΣΑΚΙ

Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου Doulton HIP DUO ΜΕ ΒΡΥΣΆΚΙ και Ανταλλακτικό Sediment και Ultracarb® 0,5μm

175,00 €
Τιμή / Κιλά :

CHLORASYL DOULTON

Φίλτρο νερού Chlorasyl Doulton για συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO και Eco Fast. Είναι είναι ένα δυνατό φίλτρο κατά του χλωρίου και της χλωραμίνης και αποτελεί την καταλληλότερη λύση των πόλεων λόγω των συχνών υπερχλωριώσεων. Κατασκευάζεται στην Αγγλία.

42,00 €
Τιμή / Κιλά :

PENTEK PENTAIR US-1500

Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου  PENTEK PENTAIR US-1500  ΜΕ ΒΡΥΣΑΚΙ και Ανταλλακτικό SET P250. Το US-1500 διαθέτει ηλεκτρονική οθόνη για αντικατάσταση φίλτρου. Αφαιρεί πάνω από 43 διαφορετικές πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), μόλυβδο, θολότητα, κύστεις, υδράργυρο, αμίαντο, χλώριο, άσχημη γεύση και οσμή. ...

240,00 €
Τιμή / Κιλά :

Φίλτρο κάτω πάγκου Doulton HIP ΧΩΡΙΣ Βρυσάκι

Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου Doulton HIP ΧΩΡΙΣ ΒΡΥΣΑΚΙ Κατασκευάζεται στην Αγγλία. Ιδανική λύση για αυτούς που ΔΕΝ θέλουν να τρυπήσουν τον πάγκο τους. Ενα μικρό σε μέγεθος αλλά υψηλών επιδόσεων φίλτρο νερού με τη μέγιστη ευκολία στην αλλαγή του φίλτρου.

115,00 €
Τιμή / Κιλά :

Ανταλλακτικό Doulton Carbon Block

Φίλτρο ενεργού άνθρακα Doulton Carbon Block . Αποτελείται από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα για την αφαίρεση του χλωρίου, παθογόνων οργανισμών, οργανικών ενώσεων και ανόργανων προσμίξεων.

35,00 €
Τιμή / Κιλά :

NSF / ANSI 42

Τι σημαίνει η πιστοποίηση φίλτρων νερού κατά NSF / ANSI 42 Το NSF/ANSI 42 είναι ένα από τα Δύο βασικά πρότυπα και είναι το σημείο αναφοράς για την αξιολόγηση των οικιακών φίλτρων νερού.

Αποτελέσματα 49 - 60 από 68
Σελίδα 5 από 6

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56675 Θεσσαλονίκη
  •  

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
    Τηλέφωνο: 697 487 3383
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…