Κατηγορίες

0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

Φίλτρο νερού βρύσης BRITA On Tap

not_available.gif
Φίλτρο νερού βρύσης BRITA On Tap.Πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό μέσω του συμπαγούς ενεργού άνθρακα που μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, το μόλυβδο, τα φυτοφάρμακα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες. Η Γερμανική τεχνολογία της BRITA εγγυάται την ποιότητα αυτού του φίλτρου.
Array
TEXT_SHARE

BRITA ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΕΡΟΥ "ON TAP" ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Το φίλτρο αυτό προσφέρει άμεσα πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό μέσω του συμπαγούς ενεργού άνθρακα που μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, το μόλυβδο, τα φυτοφάρμακα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες. Η Γερμανική τεχνολογία της BRITA εγγυάται την ποιότητα αυτού του φίλτρου.

Σε λευκό χρώμα. (Στη συσκευασία περιέχεται ένα φίλτρο).

 Γερμανική Τεχνολογία & Ποιότητα

 

Η συσκευή:

 • Συνδέεται απευθείας στη μπαταρία της κουζίνας σας και προσφέρει άμεσα καθαρό κι εύγευστο νερό.
 • Διαθέτει ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής ανταλλακτικού για να ξέρετε ακριβώς πότε να αλλάξετε το φίλτρο.
 • Η εγκατάσταση είναι εύκολη και δεν απαιτεί τη χρήση εργαλείων.
 • Διαθέτει διακόπτη για να αλλάζετε εύκολα μεταξύ φιλτραρισμένου νερού και αφιλτράριστου νερού.

 

Το ανταλλακτικό φίλτρο:

 • Αποτελείται από συμπαγή ενεργό άνθρακα που μειώνει το χλώριο και τα παράγωγά του όπως το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα, μικροοργανισμούς, σκουριά, χώματα, λάσπες, πετραδάκια, μόλυβδο, εντομοκτόνα (πχ diurone, atrazine), προϊόντα απολυμάνσεως, διάφορες πτητικές οργανικές ουσίες (VOC' s), θολότητα και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες.
 • Έχει διάρκεια ζωής 3 μήνες ή 1200 λίτρα φιλτραρισμένου νερού. Φυσικά, η διάρκεια ζωής μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ποιότητα του νερού στην περιοχή σας.
 • Για να αλλάξετε το φίλτρο: Ξεβιδώστε το κάτω καπάκι του φίλτρου και βγάλτε το παλιό φίλτρο. Βιδώστε το νέο φίλτρο κι είστε έτοιμοι! Μην ξεχάσετε να ξανα-ρυθμίσετε την ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής φίλτρου.

 

Ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής ανταλλακτικού φίλτρου:

Η ηλεκτρονική ένδειξη βρίσκεται στο καπάκι της συσκευής. Η μπαταρία για την ηλεκτρονική ένδειξη υπάρχει στη συσκευή, πρέπει απλά να την βάλετε στη θέση της. Η ένδειξη μετρά 3 μήνες μέχρι να χρειαστεί να αλλάξετε το φίλτρο. Αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα για το 90% του χρόνου. Μόλις πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή του φίλτρου θα αναβοσβήνει σε κίτρινο χρώμα και στο τέλος θα αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα, προειδοποιώντας σας να επιταχύνετε την αλλαγή του ανταλλακτικού φίλτρου.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 •  
  ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56675 Θεσσαλονίκη
 •  

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 •  
  Τηλέφωνο: 697 487 3383
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…