Κατηγορίες

0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

Φίλτρο κάτω πάγκου Doulton HIP Με Βρυσάκι

110,00 €
Price / kg:
Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου Doulton HIP ΜΕ ΒΡΥΣΑΚΙ κατασκευασμένο στην Αγγλία. Aποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν  ένα μικρό σε μέγεθος αλλά υψηλών επιδόσεων φίλτρο νερού με τη μέγιστη ευκολία στην αλλαγή του φίλτρου.
Array
Share:

Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου Doulton HIP  ΜΕ ΒΡΥΣΆΚΙ και Ανταλλακτικό Ultracarb® 0,5μm

 

 

Το φίλτρο νερού HIP της Doulton αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν  ένα μικρό σε μέγεθος αλλά υψηλών επιδόσεων φίλτρο νερού με τη μέγιστη ευκολία στην αλλαγή του φίλτρου.

Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και διαθέτει βάση στήριξης εάν επιλέξετε να τη στερεώσετε στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου.

Περιλαμβάνεται stainless steel ανοξείδωτο βρυσάκι από το οποίο τρέχει μόνο φιλτραρισμένο νερό. Για την εγκατάσταση της βρύσης θα χρειαστεί να κάνετε μία τρύπα στον πάγκο της κουζίνας διαμέτρου περίπου 1cm.

Η σύνδεσή τους γίνεται πολύ εύκολα με τα περισσότερα εξαρτήματα του φίλτρου να είναι κουμπωτά (quick fits).

Κατασκευάζεται από την κορυφαία εταιρία στον κόσμο στα φίλτρα νερού, την Αγγλική DOULTON, από υψηλής ποιότητας ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ABS ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. Τα ανθεκτικά υλικά και η ποιότητα κατασκευής, εγγυώνται μακροχρόνια χρήση του φίλτρου χωρίς διαρροές και φθορές.

Η DOULTON κατα την κατασκευή των προιόντων της τηρεί αυστηρά κριτήρια ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία του προϊόντος στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. 

Στη συσκευή συμπεριλαμβάνεται το Φίλτρο Ultracarb 0.5μm.

 

Το φίλτρο Doulton Ultracarb 

Το φίλτρο νερού Ultracarb είναι ένα διπλό φίλτρο με πυκνότητα 0,5μm το οποίο αποτελείται εξωτερικά από κεραμικό υλικό με δυνατότητα αφαίρεσης σωματιδίων και εσωτερικά από φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα.

Για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηριών στο κεραμικό φίλτρο, έχει γίνει έγχυση αργύρου. Η βακτηριοκτόνος δράση του αργύρου δρα κατασταλτικά στην ανάπτυξη τους. Έτσι το νερό εισέρχεται στο δεύτερο στάδιο καθαρό από βακτήρια.

Το δεύτερο στάδιο του φίλτρου αποτελείται από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα για την αφαίρεση του χλωρίου, παθογόνων οργανισμών, οργανικών ενώσεων και ανόργανων προσμίξεων όπως μόλυβδο. 

 

Περισσότερα για το ULTRACARB δείτε εδω.

 

 

 

 

Ανταλλακτικά φίλτρα που ταιριάζουν :

Supercarb

Ultracarb

Ultracarb Si

Chlorasyl

 

Τα προϊόντα της DOULTON υποβάλλονται συχνά στους αυστηρότερους ελέγχους στα εργαστήρια της εταιρειας, καθώς και σε ανεξάρτητα εργαστήρια, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι πελάτες της θα λαμβάνουν προϊόντα της καλύτερης ποιότητας.

Τα προϊόντα της  DOULTON φέρουν εγκρίσεις ποιοτικού ελέγχου από τους μεγαλύτερους και ανεξάρτητους οίκους, όπως το NSF 42 & 53 και WRAS.

  

Οδηγίες εγκατάστασης / συντήρησης

 

Στην πρώτη χρήση του θα πρέπει νερό να περάσει για περίπου 5 λεπτά.

Για την αύξηση του χρόνου ζωής του φίλτρου, η εξωτερική επιφάνεια του κεραμικού φίλτρου μπορεί να πλυθεί, δείτε το βιντεο.

Το πλύσιμο θα πρέπει να γίνεται με καθαρό σφουγγάρι και μόνο με νερό.

 

 

 

Το κιτ περιλαμβάνει

Κλέφτη νερού ½’, σωληνάκι 1/4’ (Φ6), 2 μέτρα, βρυσάκι, συσκευή DOULTON HIP και ανταλλακτικό ULTRACARB.

 

 

 

Πως καθαρίζει στην πραγματικότητα ενα φίλτρο DOULTON το νερό μας δείτε εδω

Δείτε περισσότερα για την ιστορία της DOULTON εδω

Ακολουθεί βίντεο εγκατάστασης  εδώ.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56625 Θεσσαλονίκη
  •  

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  •  
    Τηλέφωνο: 697 487 3383
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…