Κατηγορίες

0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

PENTEK COUNTERTOP NSF

75,00 €
Price / kg:
Συσκευή Φίλτρου Νερού Άνω Πάγκου Pentek Countertop με ανταλλακτικό USA TECH  PLUS CTO.
NSF standar 42
Τοποθετείται δίπλα από τον νεροχύτη και συνδέεται σε κανονική και σε θερμομεικτική βρύση. Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση του φίλτρου είναι πολύ απλή, καθιστώντας το Φίλτρο άνω πάγκου μια φορητή λύση φίλτρανσης νερού.
Array
Share:

Συσκευή Φίλτρου Νερού Άνω Πάγκου Pentek Countertop NSF standar 42 με ανταλλακτικό USA TECH  PLUS CTO

Το Φίλτρο άνω πάγκου PENTEK PENTAIR Countertop  είναι ένα σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και ταιριάζει σε όλες τις βρύσες (εκτός αν διαθέτεται βρύση/ντούζ). Τοποθετείται στην ήδη υπάρχουσα βρύση της κουζίνας. Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση του φίλτρου είναι πολύ απλή, καθιστώντας το φίλτρο άνω πάγκου μια φορητή λύση φίλτρανσης νερού. 

Τα φίλτρα έρχονται εφοδιασμένα με εναν διανομέα diverter μεσω του οποίου γίνεται η επιλογή φιλτραρισμένου ή μη-φιλτραρισμένου νερόυ.

Η συσκευασία περιέχει ένα πλήρες σύνολο εξαρτημάτων ώστε να είναι εύκολο να συνδέσετε το φίλτρο σε όλους τους τύπους των βρύσεων. Το φίλτρο μπορεί εύκολα να συνδεθεί ή να αφαιρεθεί και απαιτείται ελάχιστος χώρος στον πάγκο της κουζίνας για την εγκατάσταση.

Στις συσκευές PENTEK PENTAIR Countertop μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών φίλτρων που να αφαιρούν τις ακαθαρσίες από το νερό (άμμος, σκουριά, ζυγοί) και να εξαλείψουν τις δυσάρεστες οσμές και γεύσεις (χλώριο), επικίνδυνες χημικές ουσίες (φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα) και μικρόβια.

Οι PENTEK PENTAIR Countertop συσκευές είναι κατασκευασμένες από εντελώς μη-τοξικά υλικά και είναι κατάλληλα για χρήση με πόσιμο νερό.

Η συσκευή περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο USA TECH Plus CTO.

Στην συσκευή μπορούν να τοποθετηθούν πολλά διαφορετικά φίλτρα ενεργού άνθρακα.

Σας προτείνουμε :

Plus VOC

Plus PB

ULTRACARB OBE DOULTON

SD AMERICAN CARBON BLOCK

Για περισσότερες επιλογές ανταλλακτικών φίλτρων ενεργού άνθρακα πατήστε εδω

 

Το σύστημα αποτελείται από:

Χρωμέ σύνδεσμο παροχής νερού προς το φίλτρο διπλής λειτουργίας που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συμβατική μπαταρία κουζίνας.

Συνοδεύεται από ειδικό αντάπτορα που μετατρέπει το θηλυκό σπείρωμα της οικιακής μπαταρίας (εάν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση) σε αρσενικό.

Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε φίλτρο 10” ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Χρωμέ βρυσάκι απο το οποίο εξέρχεται το φιλτραρισμένο νερό, και είναι ενσωματωμένο στη συσκευή.

 

Τo φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα USA TECH CTO είναι πολυδύναμο φίλτρο, από κέλυφος καρύδας, κατασκευασμένο για να προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης , με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του χλωρίου καθώς και των αιωρούμενων έως και 5 micron.

Συγκεκριμένα, παρακρατεί

Απομάκρυνση ιζημάτων (άμμος, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα στερεά) έως και 5μm

Reviews

There are yet no reviews for this product.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56625 Θεσσαλονίκη
  •  

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  •  
    Τηλέφωνο: 697 487 3383
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…