Κατηγορίες

0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

Μπουκάλια

Results 1 - 4 of 4

ÖKO Original Advanced Filtration Bottles

Μπουκάλι φιλτραρίσματος της ÖKO Original βασισμένο σε τεχνολογία της NASA. Ο καλύτερος φίλος στη βόλτα μας, στις αθλητικές δραστηριότητες, στο τζοκινγκ, στην ορειβασία και , τέλος το σημαντικότερο, στο σχολείο. Περιλαμβάνεται το ανταλλακτικό ÖKO level-2.

26,50 €
Price / kg:
Color
Size

ÖKO ODYSSEY ΠΑΓΟΥΡΙ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΚΟ & SOS

Μπουκάλι φιλτραρίσματος Το ÖKO Odyssey ™ είναι το μόνο εργαλείο επιβίωσης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε καθαρό νερό, φαγητό, φως και ένα φάρο έκτακτης(SOS) ανάγκης όλα σε ένα.

44,90 €
Price / kg:

ÖKO Original ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΌ ΦΊΛΤΡΟ level 2

Το ανταλλακτικό ÖKO Level-2, αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA και χρησιμοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Με απλά λόγια, είναι η πλέον σύγχρονη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού. Είναι τόσο "δυνατό" που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και κόκα κόλα σε νερό, τη λάσπη σε πόσιμο.

12,90 €
Price / kg:

DOULTON BOTTLES

Doulton® TASTE on the go!!! Ανακαλύψτε τη διαφορά Doulton® εν κινήσει με τη φιάλη Doulton® TASTE. Η φορητή λύση για υγιεινό, καθαρό νερό, απαλλαγμένο από ρύπους και βαρέα μέταλλα, όπου κι αν βρισκεστε.

32,00 €
Price / kg:
Color
Results 1 - 4 of 4

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 •  
  ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56625 Θεσσαλονίκη
 •  

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 •  
  Τηλέφωνο: 697 487 3383
 • Αρ. ΓΕΜΗ : 042486106000
 • ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…