Κατηγορίες

0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

ÖKO Original ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΌ ΦΊΛΤΡΟ level 2

12,50 €
Price / kg:
Το ανταλλακτικό ÖKO Level-2, αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA και χρησιμοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Με απλά λόγια, είναι η πλέον σύγχρονη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού. Είναι τόσο "δυνατό" που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και κόκα κόλα σε νερό, τη λάσπη σε πόσιμο.
Array
Share:

Η διήθηση ÖKO Level-2, αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA και χρησιμοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Με απλά λόγια, είναι η πλέον σύγχρονη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού. Δημιουργήθηκε προκειμένου το νερό των αστροναυτών στο διάστημα να είναι πάντοτε «αγνό, φρέσκο και καθαρό». Είναι τόσο "δυνατό" που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και κόκα κόλα σε νερό.

Εκτός από ένα μέγεθος πόρων 2 μικρών, το υλικό χρησιμοποιεί μια θετικά φορτισμένη διαδικασία ηλεκτροπροσρόφησης (προσέλκυση και συγκράτηση) για την έλξη και την παγίδευση επιβλαβών παραγόντων πολύ μικρότερων από το μέγεθος των πόρων.

Τα πεδία φόρτισης ενεργοποιούνται κατά την επαφή με το νερό και εκτείνονται σε 1 μm το καθένα ωστε σχεδόν να επιτευχθεί κλείσιμο του πόρου σε οποιονδήποτε παραμορφωτικό παράγοντα.

Τα εργαστηριακά τεστ φίλτρου ÖKO level-2 , κατά NSF / ANSI 53, αντανακλούν την απομάκρυνση του 99,994% του e-coli, του 99,9999% του cryptosporidium και του giardia lamblia, τα ευρέως ευρεθέντα βακτήρια και μικροοργανισμούς σε λίμνες, ρέματα και διεθνείς πηγές νερού. 

Μια στοίβα με περισσότερους απο 400 τέτοιους πόρους στο πάχος του φίλτρου που είναι 0,8 mm, δημιουργεί μια "ελικοειδή διαδρομή" στην οποία θα έπρεπε να ταξιδέψει ένας επιβλαβής παράγοντας προκειμένου να διασχίσει την μεμβράνη του φίλτρου.

 

Το ÖKO Level-2 παρακρατεί : 

Bacteria (E.coli, others) *

BPA

Bromine (carbon)

Chlorine * (carbon)

Cyst *

DNA/RNA

Flumenquine

Humic Acid

Iodine

Lead 8.5 pH *

Ortho-phosphate PCBs

Penicillin G

Polysaccharides

TEP

Virus (Polio, Norovirus, Rotovirus, others) *

Arsenic III 6.5 pH *

Arsenic III 8.5 pH *

Arsenic V 6.5 pH *

Bromine (white)

Chloramine *

Ferrous iron *

Lead 6.5 pH *

Soluble silica

Trihalomethanes (THM)

VOC *

Arsenic V 8.5 pH *

Mercury 6.5 pH *

Mercury 8.5 pH *

 

 

Το ανταλλακτικό φίλτρο ÖKO level-2  εχει διάρκεια ζωής 100 γαλόνια (357 lt) ή 6 μήνες. 

 

 

Δείτε το βίντεο εδω 

Δείτε επίσης τις μοναδικές ικανότητες του ÖKO Original εδω 

Reviews

There are yet no reviews for this product.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56625 Θεσσαλονίκη
  •  

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  •  
    Τηλέφωνο: 697 487 3383
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…