Κατηγορίες

0
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου USA TECH 1/2

129,00 €
Price / kg:
Φίλτρο Νερού κάτω πάγκου USA TECH1/2" ΧΩΡΙΣ Βρυσάκι κατασκευασμένο στην Αμερική. Ιδανική λύση για αυτούς που ΔΕΝ θέλουν να τρυπήσουν τον πάγκο τους. Ενα σύστημα διπλής φίλτρανσης που προστατεύει από μικροοργανισμούς και στερεά σώματα στο νερό, όπως χώμα, σκουριά. Το κρύο νερό στην κουζίνα σας φιλτράρεται αυτόματα, μέσα από τα φίλτρα πολυπροπυλενίου και ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χώρο.
Array
Share:

Φίλτρο Νερού κάτω πάγκου USA TECH1/2" ΧΩΡΙΣ Βρυσάκι.

Κατασκευάζεται στην Αμερική. Ιδανική λύση για αυτούς που ΔΕΝ θέλουν να τρυπήσουν τον πάγκο τους. Αποτελεί σύστημα διπλής φίλτρανσης που προστατεύει από μικροοργανισμούς και στερεά σώματα στο νερό, όπως χώμα, σκουριά. Το κρύο νερό στην κουζίνα σας φιλτράρεται αυτόματα, μέσα από τα φίλτρα πολυπροπυλενίου και ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται απευθείας με την κρύα παροχή νερού της βρύσης σας, για εξοικονόμηση χώρου. 

Συσκευή κάτω πάγκου βαρέως τύπου που κατασκευάζεται στην Αμερική, μέγιστης πίεσης λειτουργίας 8,6 bar και θερμοκρασίας λειτουργίας έως 52oCΠροσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες.

 

Η συσκευή:

Κατασκευάζεται στην Αμερική.

Εύκολη και ξεκούραστη αλλαγή των φίλτρων.

Συνδέεται χωρίς κόπο, άμεσα στην κρύα παροχή της κουζίνας και ταιριάζει σε όλες τις βρύσες. Η είσοδος και έξοδος του νερού στη συσκευή είναι μισή ίντσα (1/2), γεγονός που της επιτρέπει να συνδέεται απευθείας με την κρύα παροχή νερού της βρύσης σας.

Επιλέγοντας την συγκεκριμένη συσκευή φιλτραρίσματος νερού, κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση της κουζίνας στο κρύο, το νερό θα είναι φιλτραρισμένο.

Περιλαμβάνει δύο σπιράλ μισής ίντσας, ένα θηλυκό κι ένα αρσενικό.

Η συσκευασία περιέχει κλειδί για να αλλάζετε εύκολα και γρήγορα τα ανταλλακτικά φίλτρα.

Περιλαμβάνει  ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού πολυπροπυλενίου και το φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα ULTRA CTO made in USA. Η αλλαγή γίνεται κάθε 15.000 λίτρα ή καθε 10-12 μήνες.

Συμπεριλαμβάνεται βάση, στην περίπτωση που επιθυμείτε να βιδώσετε τη συσκευή στον τοίχο για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

 

Σε περίπτωση επιλογής άλλου φίλτρου ενεργού άνθρακα, η τιμή διαφοροποιείται και υπολογίζεται αυτόματα.

Σας προτείνουμε να συνδυάσεται δυο φίλτρα ενεργού άνθρακα για καλύτερο αποτέλεσμα :

Plus CTO / Plus VOC

Plus VOC / Plus PB

Για περισσότερες επιλογές ανταλλακτικών φίλτρων ενεργού άνθρακα πατήστε εδω

 

Το ανταλλακτικό φίλτρο πολυπροπυλενίου / πρώτο στάδιο:

Συγκρατεί χώμα, λάσπη, βρωμιές, σκουριά και πετραδάκια. Με το προφίλτρο αυτό προστατεύεται το φίλτρο ενεργού άνθρακα που περιέχεται, για να μη βουλώσει.

 

Το ανταλλακτικό  φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα ULTRA CTO made in USA στάδιο δεύτερο :

Κατασκευάζεται στην Αμερική και αντικαθίσταται κάθε 15.000 λίτρα ή καθε 10-12 μήνες, ανάλογα με τη χρήση και την ποιότητα του νερού σας.

Μειώνει το χλώριο, χλωροφόρμιο, δυσάρεστη γεύση, οσμή, αιωρουμένα σωματίδια, άμμο, σκουριά, λάσπη, χώματα, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, τριαλομεθάνια, βιομηχανικά απόβλητα, μαγγάνιο και πολλές άλλες βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες.

Βελτιώνει αισθητά τη γεύση και μυρωδιά του νερού χωρίς να αφαιρεί τα απαραίτητα, για τον οργανισμό, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Διαθέτει πιστοποίηση NSF International (USA).

Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου, είτε βρίσκονται πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Η διαπερατότητα του φίλτρου είναι 5 μm (micron-χιλιοστά του χιλιοστού).

 

Οδηγίες εγκατάστασης δείτε παρακάτω ( η μόνη διαφορά είναι οτι η συσκευή σας είναι διπλή )

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56625 Θεσσαλονίκη
  •  

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  •  
    Τηλέφωνο: 697 487 3383
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…