Κατηγορίες

0
Total : 3,00 €
Your Cart is currently empty!
update

HIP DUO ΜΕ ΒΡΥΣΑΚΙ

185,00 €
Price / kg:
Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου Doulton HIP DUO ΜΕ ΒΡΥΣΆΚΙ και Ανταλλακτικό Sediment και Ultracarb® 0,5μm
Array
Share:

Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου Doulton HIP DUO ΜΕ ΒΡΥΣΆΚΙ και Ανταλλακτικό Sediment και Ultracarb® 0,5μm

 

Το φίλτρο νερού HIP DUO ΜΕ ΒΡΥΣΆΚΙ  της Doulton αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιλέγουν ένα υψηλών επιδόσεων φίλτρο νερού με τη μέγιστη ευκολία στην αλλαγή του φίλτρου. Αποτελεί σύστημα επεξεργασίας του τρεχούμενου νερού σε 2 στάδια.

Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και διαθέτει βάση στήριξης εάν επιλέξετε να τη στερεώσετε στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου.

Περιλαμβάνεται stainless steel ανοξείδωτο βρυσάκι από το οποίο τρέχει μόνο φιλτραρισμένο νερό. Για την εγκατάσταση της βρύσης θα χρειαστεί να κάνετε μία τρύπα στον πάγκο της κουζίνας διαμέτρου περίπου 1cm.

Η σύνδεση τους γίνεται πολύ εύκολα με τα περισσότερα εξαρτήματα του φίλτρου να είναι κουμπωτά (quick fits).

Κατασκευάζεται από την κορυφαία εταιρία στον κόσμο στα φίλτρα νερού, την Αγγλική DOULTON, από υψηλής ποιότητας ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ABS ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. Τα ανθεκτικά υλικά και η ποιότητα κατασκευής, εγγυώνται μακροχρόνια χρήση του φίλτρου χωρίς διαρροές και φθορές.

Η DOULTON κατα την κατασκευή των προιόντων της τηρεί αυστηρά κριτήρια ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία του προϊόντος στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. 

Στη συσκευή συμπεριλαμβάνεται το Φίλτρο Sediment και Ultracarb® 0,5μm.

Στο πρώτο στάδιο τοποθετείται το φίλτρο Sediment της Doulton που ειναι ένα φίλτρο στερεών  με διαπερατότητα 5 μικρά. Σε αυτό το στάδιο αφαιρούνται τα σωματίδια, η λάσπη, τα χώματα και η σκουριά ώστε το νερό να εισέλθει στο δεύτερο στάδιο απαλλαγμένο απο αυτά. Το φίλτρο στερεών σωματιδίων Sediment είναι πλενούμενο και δεν χρειάζεται αλλάγη μόνο σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου. Μπορείτε να επιλέξετε εναλλακτικό φίλτρο σαν πρώτο στάδιο ( δείτε τους δυνατούς συνδυασμούς / η τιμή προσαρμόζεται αυτόματα). 

 Στο δεύτερο στάδιο τοποθετείται το φίλτρο Ultracarb της Doulton.

 

Το φίλτρο Doulton Ultracarb 

Το φίλτρο νερού Ultracarb είναι ένα διπλό φίλτρο με πυκνότητα 0,5μm το οποίο αποτελείται εξωτερικά από κεραμικό υλικό με δυνατότητα αφαίρεσης σωματιδίων και εσωτερικά από φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα.

Για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηριών στο κεραμικό φίλτρο, έχει γίνει έγχυση αργύρου. Η βακτηριοκτόνος δράση του αργύρου δρα κατασταλτικά στην ανάπτυξη τους. Έτσι το νερό εισέρχεται στο δεύτερο στάδιο καθαρό από βακτήρια.

Το δεύτερο στάδιο του φίλτρου αποτελείται από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα για την αφαίρεση του χλωρίου, παθογόνων οργανισμών, οργανικών ενώσεων και ανόργανων προσμίξεων όπως μόλυβδο. 

Περισσότερα για το ULTRACARB δείτε εδω.

Τα προϊόντα της DOULTON υποβάλλονται συχνά στους αυστηρότερους ελέγχους στα εργαστήρια της εταιρειας, καθώς και σε ανεξάρτητα εργαστήρια, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι πελάτες της θα λαμβάνουν προϊόντα της καλύτερης ποιότητας.

Τα προϊόντα της  DOULTON φέρουν εγκρίσεις ποιοτικού ελέγχου από τους μεγαλύτερους και ανεξάρτητους οίκους, όπως το NSF 42 & 53 και WRAS.

  

Οδηγίες εγκατάστασης / συντήρησης

Στην πρώτη χρήση του θα πρέπει νερό να περάσει για περίπου 5 λεπτά.

Για την αύξηση του χρόνου ζωής του φίλτρου, η εξωτερική επιφάνεια του κεραμικού φίλτρου μπορεί να πλυθεί, δείτε το βιντεο.

Το πλύσιμο θα πρέπει να γίνεται με καθαρό σφουγγάρι και μόνο με νερό.

 

Το κιτ περιλαμβάνει

Συσκευή Doulton HIP DUO και Ανταλλακτικό Sediment και Ultracarb® 0,5μm

Κλέφτη νερού, 1/2' θηλυκό, 1/2' αρσενικο και έξοδο για σωληνάκι Φ3/8'.

Σωλήνα σύνδεσης 3/8' (1.5 μέτρο). 

Βρυσάκι με αντάπτορα push-fit για την εύκολη σύνδεση του με το σωλήνα.

Βάση στήριξης

Η είσοδος και η έξοδος του νερού γίνεται με σωληνάκι 3/8'' της ίντσας.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής δείτε εδω

Πως καθαρίζει στην πραγματικότητα ενα φίλτρο DOULTON το νερό μας δείτε εδω

Δείτε περισσότερα για την ιστoρία της DOULTON εδω

 

 

Ακολουθεί βίντεο εγκατάστασης εδω

Reviews

There are yet no reviews for this product.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •  
    ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ 14, 56675 Θεσσαλονίκη
  •  

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  •  
    Τηλέφωνο: 697 487 3383
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…